Ravioli gamyba ir degustacija
6-16 asmenų
Trukmė 2-2,5 val.
Tikros itališkos picos gamyba ir degustacija
6-18 asmenų
Trukmė 2-3 val.
Itališkų bulvių virtinukų Gnocchi gamyba ir degustacija
6-18 asmenų
Trukmė 2 val
Tikros itališkos lazanijos su jautiena arba vegetariška lazanijos gamyba ir degustacija
6-14 asmenys
Trukmė 1,5-3 val.
Itališko kiaulienos troškinio stufato baltojo vyno padaže gamybos pamokėlė ir degustacija
6-14 asmenys
Trukmė 2-3 val.
Itališki kiaulienos kepsneliai scaloppine
6-14 asmenys
Trukmė 2,5-3 val.
BBQ šonkauliai su padažu naminėje orkaitėje
6-18 asmenys
Trukmė 3 val.
Crème brûlée gamyba ir degustacija
6-14 asmenys
Trukmė 2 val.
Profiterol ( Plikytų pyragaičių) gamyba ir degustacija
6-8 asmenys
Trukmė 2 val.
Tikro itališko risotto (daugiaryžio) su jūros gėrybėmis arba gorgonzola sūriu ir kriaušėmis gamyba ir degustacija
6-12 asmenų
Trukmė 2 val.
Itališko tradicinio jautienos troškinio brasato raudonojo vyno padaže gamybos pamokėlė ir degustacija
6-14 asmenų
Trukmė 2-3 val.
Žemoje temperatūroje pagamintos antienos krūtinėlės su aromatizuotu alyvuogių aliejumi gamybos pamokėlė ir degustacija
6-14 asmenų
Trukmė 2 val.
Žemoje temperatūroje pagaminto jautienos nugarinės steiko gamybos pamokėlė ir degustacija
6-14 asmenų
Trukmė 2 val.
Tiramisu gamybos pamokėlė ir degustacija
6-8 asmenys
Trukmė 2 val.
-Šviežių špinatinių makaronų Tagliatelle su šviežios dešros ir grybų padažu gamyba ir degustacija
-Itališko kiaulienos troškinio stufato baltojo vyno padaže gamyba ir degustacija
6-12 asmenų
Trukmė 2-3 val.
-Tikro itališko risotto (daugiaryžio) su grybais ir šonine gamyba ir degustacija
-Žemoje temperatūroje pagamintos antienos krūtinėlės gamyba ir degustacija
6-12 asmenų
Trukmė 2-3 val.