Kulinariniai vakarėliai

Ravioli gamyba ir degustacija

Pasirūpinsime užkandžiais, desertu, stalo vandeniu, kava/arbata

6-16 asmenų

Trukmė 2-3 val.

Tikros itališkos picos gamyba ir degustacija

Pasirūpinsime užkandžiais, desertu, stalo vandeniu, kava/arbata

6-18 asmenų

Trukmė 2-3 val.

Itališkų bulvių virtinukų Gnocchi gamyba ir degustacija

Pasirūpinsime užkandžiais, desertu, stalo vandeniu, kava/arbata

6-18 asmenų

Trukmė 2 val

Vegetariška lazanija

Pasirūpinsime desertu, stalo vandeniu, kava/arbata

6-14 asmenys

Trukmė 1,5-3 val.

Itališka lazanija su jautiena

Pasirūpinsime  desertu, stalo vandeniu, kava/arbata

6-14 asmenys

Trukmė 2-3 val.

Hamburger

Pasirūpinsime  roast bulvytėmis, desertu, stalo vandeniu, kava/arbata

6-12 asmenys

Trukmė 1,5-3 val.

Itališki kiaulienos kepsneliai scaloppine

Pasirūpinsime užkandžiais, desertu, stalo vandeniu, kava/arbata

6-14 asmenys

Trukmė 2,5-3 val.

BBQ šonkauliai su padažu naminėje orkaitėje

Pasirūpinsime užkandžiais, desertu, stalo vandeniu, kava/arbata

6-18 asmenys

Trukmė 3 val.

Sausainių Macarons gamyba ir degustacija

Pasirūpinsime užkandžiais, stalo vandeniu, kava/arbata

6-8 asmenys

Trukmė 3 val.

Crème brûlée

Pasirūpinsime užkandžiais, karštu patiekalu pagamintu šefo, stalo vandeniu, kava/arbata

6-14 asmenys

Trukmė 2 val.

Benedikto kiaušinių ir kanelių gamyba bei degustacija

Pasirūpinsime karštu patiekalu pagamintu šefo, stalo vandeniu, kava/arbata

5-8 asmenys

Trukmė 2val.

Pâte à choux gamyba ir degustacija

Pasirūpinsime užkandžiais, karštu patiekalu pagamintu šefo, stalo vandeniu, kava/arbata

6-8 asmenys

Trukmė 2 val.

TIKRO ITALIŠKO RISOTTO (daugiaryžio)  GAMYBOS PAMOKĖLĖ IR DEGUSTACIJA

Pasirūpinsime užkandžiais, desertu, stalo vandeniu, kava/arbata

6-12 asmenų

Trukmė 2 val.