Kulinariniai vakarėliai

Ravioli gamyba ir degustacija

Pasirūpinsime užkandžiais, desertu, stalo vandeniu, kava/arbata

6-14 asmenų

Trukmė 2-3 val.

Tikros itališkos picos gamyba ir degustacija

Pasirūpinsime užkandžiais, desertu, stalo vandeniu, kava/arbata

6-16 asmenų

Trukmė 2-3 val.

Itališkų bulvių virtinukų Gnocchi gamyba ir degustacija

Pasirūpinsime užkandžiais, desertu, stalo vandeniu, kava/arbata

6-16 asmenų

Trukmė 2 val

Vegetariška lazanija

Pasirūpinsime užkandžiais, desertu, stalo vandeniu, kava/arbata

6-12 asmenys

Trukmė 1,5-3 val.

Itališka lazanija su jautiena

Pasirūpinsime užkandžiais, desertu, stalo vandeniu, kava/arbata

6-12 asmenys

Trukmė 2-3 val.

Hamburger

Pasirūpinsime užkandžiais, roast bulvytėmis, desertu, stalo vandeniu, kava/arbata

6-12 asmenys

Trukmė 1,5-3 val.

Itališki kiaulienos kepsneliai scaloppine

Pasirūpinsime užkandžiais, desertu, stalo vandeniu, kava/arbata

6-12 asmenys

Trukmė 2,5-3 val.

Cannelloni ( Įdaryti vamzdelio formos makaronai)

Pasirūpinsime užkandžiais, desertu, stalo vandeniu, kava/arbata

6-12 asmenys

Trukmė 1,5-3 val.

BBQ šonkauliai su padažu naminėje orkaitėje

Pasirūpinsime užkandžiais, desertu, stalo vandeniu, kava/arbata

6-12 asmenys

Trukmė 3 val.

Sausainių Macarons gamyba ir degustacija

Pasirūpinsime karštu patiekalu pagamintu šefo, stalo vandeniu, kava/arbata

6-8 asmenys

Trukmė 3 val.

Crème brûlée

Pasirūpinsime karštu patiekalu pagamintu šefo, stalo vandeniu, kava/arbata

6-12 asmenys

Trukmė 2 val.

Benedikto kiaušinių ir kanelių gamyba bei degustacija

Pasirūpinsime karštu patiekalu pagamintu šefo, stalo vandeniu, kava/arbata

5-8 asmenys

Trukmė 2val.

Pâte à choux gamyba ir degustacija

Pasirūpinsime karštu patiekalu pagamintu šefo, stalo vandeniu, kava/arbata

6-8 asmenys

Trukmė 2 val.

Norite daugiau ? Galite rinktis vieną iš antrųjų patiekalų, kurį paruoš Jums šefas:

– Gnocchi alla Sorrentina

– Lazanija su jautiena

– Kalakutienos scaloppine pagardinta džiovintų baravykų padažu

-Tirpstanti burnoje jaučio pažandė su vyno padažu

-Švieži dorados filė su daržovėmis ir moliuskais folijoje

 

*Kulinarijos studijoje taip pat galite paragauti aperityvui Spritz, nišinių itališkų vynų, Grappa ir kitų stipriųjų gėrimų.