Ravioli gamyba ir degustacija
Pasirūpinsime užkandžiais, desertu, stalo vandeniu, kava/arbata
6-16 asmenų
Trukmė 2-3 val.
Pasirūpinsime užkandžiais, desertu, stalo vandeniu, kava/arbata
6-16 asmenų
Trukmė 2-3 val.
Pasirūpinsime užkandžiais, desertu, stalo vandeniu, kava/arbata
6-18 asmenų
Trukmė 2-3 val.
Pasirūpinsime užkandžiais, desertu, stalo vandeniu, kava/arbata
6-18 asmenų
Trukmė 2 val
Pasirūpinsime desertu, stalo vandeniu, kava/arbata
6-14 asmenys
Trukmė 1,5-3 val.
Pasirūpinsime desertu, stalo vandeniu, kava/arbata
6-14 asmenys
Trukmė 2-3 val.
Pasirūpinsime roast bulvytėmis, desertu, stalo vandeniu, kava/arbata
6-12 asmenys
Trukmė 1,5-3 val.
Pasirūpinsime užkandžiais, desertu, stalo vandeniu, kava/arbata
6-14 asmenys
Trukmė 2,5-3 val.
Pasirūpinsime užkandžiais, desertu, stalo vandeniu, kava/arbata
6-18 asmenys
Trukmė 3 val.
Pasirūpinsime užkandžiais, stalo vandeniu, kava/arbata
6-8 asmenys
Trukmė 3 val.
Pasirūpinsime užkandžiais, karštu patiekalu pagamintu šefo, stalo vandeniu, kava/arbata
6-14 asmenys
Trukmė 2 val.
Pasirūpinsime karštu patiekalu pagamintu šefo, stalo vandeniu, kava/arbata
5-8 asmenys
Trukmė 2val.
Pasirūpinsime užkandžiais, karštu patiekalu pagamintu šefo, stalo vandeniu, kava/arbata
6-8 asmenys
Trukmė 2 val.
TIKRO ITALIŠKO RISOTTO (daugiaryžio) GAMYBOS PAMOKĖLĖ IR DEGUSTACIJA
Pasirūpinsime užkandžiais, desertu, stalo vandeniu, kava/arbata
6-12 asmenų
Trukmė 2 val.