Kulinariniai vakarėliai

Ravioli gamyba ir degustacija

6-16 asmenų

Trukmė 2-2,5 val.

Tikros itališkos picos gamyba ir degustacija

6-18 asmenų

Trukmė 2-3 val.

Itališkų bulvių virtinukų Gnocchi gamyba ir degustacija

6-18 asmenų

Trukmė 2 val

Tikros itališkos lazanijos su jautiena arba vegetariška lazanijos gamyba ir degustacija

6-14 asmenys

Trukmė 1,5-3 val.

 Itališko kiaulienos troškinio stufato baltojo vyno padaže gamybos pamokėlė ir degustacija 

6-14 asmenys

Trukmė 2-3 val.

Itališki kiaulienos kepsneliai scaloppine

6-14 asmenys

Trukmė 2,5-3 val.

BBQ šonkauliai su padažu naminėje orkaitėje

6-18 asmenys

Trukmė 3 val.

Crème brûlée gamyba ir degustacija

6-14 asmenys

Trukmė 2 val.

Profiterol ( Plikytų pyragaičių) gamyba ir degustacija

6-8 asmenys

Trukmė 2 val.

Tikro itališko risotto (daugiaryžio) su jūros gėrybėmis arba gorgonzola sūriu ir kriaušėmis  gamyba ir degustacija

6-12 asmenų

Trukmė 2 val.

Itališko tradicinio jautienos troškinio brasato raudonojo vyno padaže gamybos pamokėlė ir degustacija

6-14 asmenų

Trukmė 2-3 val.

Žemoje temperatūroje pagamintos antienos krūtinėlės su aromatizuotu alyvuogių aliejumi gamybos pamokėlė ir degustacija

 6-14 asmenų

 Trukmė 2 val. 

 

Žemoje temperatūroje pagaminto jautienos nugarinės steiko gamybos pamokėlė ir degustacija 

  6-14 asmenų

 Trukmė 2 val. 

Tiramisu gamybos pamokėlė ir degustacija

  6-8 asmenys

 Trukmė 2 val. 

-Šviežių špinatinių makaronų Tagliatelle su šviežios dešros ir grybų padažu gamyba ir degustacija
-Itališko kiaulienos troškinio stufato baltojo vyno padaže gamyba ir degustacija 

  6-12 asmenų

 Trukmė 2-3 val. 

-Tikro itališko risotto (daugiaryžio) su grybais ir šonine  gamyba ir degustacija
-Žemoje temperatūroje pagamintos antienos krūtinėlės gamyba ir degustacija 

 6-12 asmenų

 Trukmė 2-3 val.