Degustacijos

Itališkos keturių patiekalų degustacijos kulinarijos studijoje- gastronominė kelionė Jūsų gomuriui ir akims!

Siūlome rinktis vieną iš trijų Meniu Jūsų šventėms, gimtadieniams ar susitikimams, neskubant mėgautis geru maistu ir akimirka! (6-20 asmenų grupėms)

MENIU I

Starteris: Šviežios kalakutienos krūtinėlės  filė su medaus padažu levandų aromate

Pirmas: Itališki ryžiai Risotto su burokėliais ir gorgonzola sūriu

Antras: Con Amore veršienos scaloppine baltojo vyno aromate

Desertas: Šviežių vaisų salotos Macedonia

MENIU II

Starteris: Itališka buivolių pieno mocarella bazilikų aromate su mažais pomidoriukais, alyvuogėmis ir juodųjų trumų balzamiku

Pirmas: Itališki švieži vietoje pagaminti gnocchi su itališkos varškės Ricottos  padažu, paprikomis, kaparėliais ir avių sūriu

Antras: Lietuviška sultinga jautienos nugarinė įdaryta su vytintu kumpiu ir parmidžiano sūriu

Desertas: Itališkas kavos semifreddo

MENIU III

Starteris: Šviežio aštuonkojo salotos citrinžolės aromate

Pirmas: Švieži makaronai Cannelloni su šviežiomis krevetėmis  ir jūrinių žuvų įdaru

Antras: Atlantinio Paltuso filė su obuoliais, šafranu ir pomidorais confit

Dessert: Prosecco su braškėmis

*Kulinarijos studijoje taip pat galite paragauti nišinių itališkų vynų, Grappa, limoncello ir kitų stipriųjų gėrimų.