Degustacijos

Itališkos keturių patiekalų degustacijos kulinarijos studijoje- gastronominė kelionė Jūsų gomuriui ir akims!

Siūlome rinktis vieną iš trijų Meniu Jūsų šventėms, gimtadieniams ar susitikimams, neskubant mėgautis geru maistu ir akimirka! (6-20 asmenų grupėms)

MENIU I

Starteris: Šviežias itališkas sūris Burrata su marinuotomis alyvuogėmis, keptais moliūgų kubeliais, sultenės salotomis ir
pagardintas balzamiko padažu

Pirmas: Itališki ryžiai Risotto su putojančiu vynu Prosecco,
kriaušėmis ir gorgonzola sūriu

Antras: Con Amore jautienos nugarinės steikas (Tagliata) su
orkaitėje keptomis daržovėmis, pagardintas aromatizuotu alyvuogių aliejumi

Desertas: Con Amore Tiramisu

MENIU II

Starteris: Šviežios jautienos Carpaccio ( Karpačio) su rukola, Grana sūriu, alyvuogių
aliejumi ir garstyčiomis

Pirmas: Itališki švieži vietoje pagaminti špinatų gnocchi su ricottos sūrio ir moliūgų
padažu, itališka vytinta šonine ir avių sūriu Pecorino Romano

Antras: Žemoje temperatūroje pagaminta jaučio pažandė vyno padaže su polentos paplotėliais.

Desertas: Itališkas kavos semifreddo

MENIU III

Starteris: Šviežio aštuonkojo salotos citrinžolės aromate

Pirmas: Šviežia pasta tagliatelle su šviežiomis krevetėmis, kedrų
riešutais,itališka skrudinta šonine šafrano padaže

Antras: Šviežia lašišos filė apelsinių padaže, su smidrais,
radicchio salotomis ir portobello grybais

Dessert: Prosecco kremas

*Kulinarijos studijoje taip pat galite paragauti nišinių itališkų vynų, Grappa, limoncello ir kitų stipriųjų gėrimų.