Degustacijos

Itališkos keturių patiekalų degustacijos kulinarijos studijoje- gastronominė kelionė Jūsų gomuriui ir akims!

Siūlome rinktis vieną iš trijų Meniu Jūsų šventėms, gimtadieniams ar susitikimams, neskubant mėgautis geru maistu ir akimirka! (6-16 asmenų grupėms)

MENIU I

Antipasto: Sformato di patate e porri su crema al formaggio

Starteris: Bulvių ir porų pyragaitis su sūrio kremu

Primo: Pasta alla chitarra

Pirmas: Makaronai su baklažanais ir pomidorų salsa, pagardinti šviežiais bazilikais ir parmidžiano sūriu

Secondo: Con Amore scaloppine

Antras: Con Amore kiaulienos kepsneliai baravykų padaže

Dessert: Crema di mascarpone al brandy con scaglie di cioccolato

Desertas: Maskarpone sūrio kremas su brendžiu ir itališku šokoladu

MENIU II

Antipasto: Carpaccio di manzo arrosto con brunoise di verdure fresche, pomodori secchi e scaglie di parmigiano condito con olio d’oliva extravergine all’ aglio e peperoncino

Starteris: Keptas jautienos carpaccio su saulėje džiovintais pomidorais, šviežiais daržovių kubeliais, parmidžiano redžiano sūriu ir pagardintas naminiu česnakais ir pipirais aromatizuotu alyvuogių aliejumi

Primo: Pasta al portobello

Pirmas: Pasta su portobello šviežiais grybais

Secondo: Guanciale di manzo al vino

Antras: Tirpstanti burnoje jaučio pažandė pagardinta vyno padažu

Dessert: Meringa italiana con mousse di caffe

Desertas: Itališkas morengas įdarytas kavos mouss’u

MENIU III

Antipasto: Gamberi al miele con zucca e limone

Starteris: Šviežios krevetės su medumi, moliūgu ir citrina

Primo: Pasta al salmone e vodka

Pirmas: Pasta su šviežia lašisa ir degtine

Secondo: Tagliata di tonno all’ arancia

Antras: Šviežias tuno kepsnys apelsinų aromate

Dessert: Fantasia di limoncello

Desertas: Limoncello fantazija

*Kulinarijos studijoje taip pat galite paragauti aperityvui Spritz, nišinių itališkų vynų, Grappa ir kitų stipriųjų gėrimų.